KAportal Jure Katić pokušat će u Slunju dohvatiti i drugi mandat gradonačelnika - ugostio Jelića pa se međusobno malo hvalili | Karlovački informativni web portal

Jure Katić pokušat će u Slunju dohvatiti i drugi mandat gradonačelnika – ugostio Jelića pa se međusobno malo hvalili

HDZ-ov Jure Katić u lovu je na drugi mandat na mjestu gradonačelnika Slunja, a danas ga je uz svoju promociju kao kandidata za župana, predstavio predsjednik ŽO HDZ-a Damir Jelić.

Jure Katić se prije nekoliko dana obratio predsjednici Republike, premijeru i MORH-u i izrazio zabrinutost građana Slunja zbog najave da će vojni poligon Eugen Kvaternik primiti velik broj vojnika NATO snaga, ponajviše Amerikanaca te rekao kako je simptomatično da lokalnu upravu nitko ništa ne obaviještava.

Na predstavljanju u Slunju istaknuo je kako će Jelić kao budući župan voditi računa o slunjskom kraju te krenuti u realizaciju deklaracije Slunja, Cetingrada, Rakovice i Saborskog na kojoj se radi gotovo dvije godine.

– To je dokument iz kojeg trebaju proizići kratki i jasni operativni planovi, odnosno projekti, rokovi i odgovorne osobe, a prvi cilj je očuvanje i otvaranje novih radnih mjesta, kažu u HDZ-u. Jure Katić je predstavio i kandidata za svog zamjenika Ivana Požegu.

KAportal.hr

  • Odgovori