KAportal Jučer i Ozalj proglasio svoje najbolje sportaše za 2018. godinu | Karlovački informativni web portal

Jučer i Ozalj proglasio svoje najbolje sportaše za 2018. godinu

U petak, 25.siječnja, u prostorijama DVD Vrhovac okupili su se sportaši i drugi ljudi bliski sportu kako bi se proglasili najbolji sportaši Ozlja u 2018. godini. Ovo okupljanje je iskorišteno i da se odradi prva redovna skupština Zajednice športskih udruga grada Ozlja na kojoj je prihvaćen godišnji financijski izvještaj, kao i izvještaj o radu za 2018. godinu.

Najbolja ženska ekipa grada Ozlja u 2018. godini je ŽKK Kupa (kuglanje), najbolji sportaš s invaliditetom Dragan Rajačić (Klub specijalnih sportova Ozalj), a najbolja sportašica grada Ozlja u 2018. godini je Valentina Pavlaković (ŽKK Kupa).

U kategoriji sportskih nada grada Ozlja nagrađeno je desetero sportaša: Anja Tuškan i Matea Mlačak (ŽRK Colapis), Tin Mihalić i Zvonimir Štrucelj (KK Kupa), Leon Benković (Sportsko društvo Vrhovac), Leon Lukunić i Leon Graša (NK Zrinski), Bruno Latin, Marcel Dasović i Antonia Šiljevinac (Taekwondo klub Ozalj).

  • U kategoriji mladih sportaša s ostvarenim rezultatom u 2018. godini nagrađeno je dvoje sportaša iz Taekwondo kluba Ozalj – Monika Brozinić i Luka Marković Ficko.

    Posebnu nagradu za postignute ekipne rezultate u 2018. godini osvojili su veterani NK Zrinski, dok je Športsko ribolovno društvo Ozalj dobilo priznanje za 60 godina aktivnog djelovanja. Posebnu nagrada za sportaše van grada Ozlja dobile su Nikolina Pavlaković (kuglanje) i Anja Vida Lukšić (rukomet).

    Najboljim sportskim djelatnicima za 2018. godinu proglašeni su Matija Vrbetić (TKD Ozalj) i Zdravko Gatarić (NK Zrinski).

    Zamjenik gradonačelnice grada Ozlja, Stjepan Basar, tajnik ZŠKŽ Zoran Vuičić i predsjednik ZŠU grada Ozlja, Branko Benković podijelili su nagrade najuspješnijim sportašicama i sportašima.

    KAŠonline

  • Odgovori