KAportal Jubilarni 10. LED Fest donosi niz događanja od travnja do kolovoza - otvaranje uz veliki party 29. 4. na Starom gradu | Karlovački informativni web portal

Jubilarni 10. LED Fest donosi niz događanja od travnja do kolovoza – otvaranje uz veliki party 29. 4. na Starom gradu

Ove godine na rasporedu je jubilarno deseto izdanje LED Festa, a tim povodom festival će po prvi puta biti proširen i svim ljubiteljima elektronske glazbe donosi niz zanimljivih događanja od travnja do kolovoza, na šest atraktivnih karlovačkih lokacija.

Sam početak bit će udaran – u subotu, 29. travnja, na jednoj od najatraktivnijih lokacija za partyje u Hrvatskoj, Starom gradu Dubovcu, koji uvijek već i svojim položajem i atmosferom privlači velik broj gostiju iz Zagreba i okolice, održat će se party otvaranja 10. LED Festa, u techno ugođaju.

Na dubovačkoj gradini 29. travnja LED-ovci će ugostiti Sunčicu Barišić Insolate, DJ-icu i producenticu, voditeljicu glazbene etikete Out Of Place i promotoricu TRAUM evenata iz Osijeka, s dugom karijerom posvećenoj isključivo techno glazbi. Uz nju će na Dubovcu partijaneri moći uživati uz Boruta Cvajnera, sofisticiranog DJ-a, producenta i pokretača etikete Vakum Records iz Pule. Ovu homogenu domaću postavu zaokružit će Dots, jedan od osnivača LED Festa i DJ s višegodišnjim techno iskustvom.

  • Uskoro će biti objavljen i raspored ostalih događanja 10. LED Festa, koji će, kako smo napomenuli, potrajati sve do kolovoza.

    KAportal.hr

  • Odgovori