KAportal Jubilarni 10. LED Fest bit će na pravoj svjetskoj razini - u Karlovac 8. srpnja stižu Ian Pooley i Route 8 | Karlovački informativni web portal

Jubilarni 10. LED Fest bit će na pravoj svjetskoj razini – u Karlovac 8. srpnja stižu Ian Pooley i Route 8

foto Ian Pooley/Facebook Public

London, Gijon, Berlin, Primavera u Barceloni, čuveni Glastonbury Festival pa – Karlovac! Mladi i nezavisne udruge u kulturi već godinama od grada na četiri rijeke čine prepoznatljivo mjesto na ne samo domaćim, već i međunarodnim mapama nezavisne kulture, a jubilarni 10. LED Fest potvrdit će to još jednom na vrlo atraktivan način.

Nakon otvaranja na Starom gradu Dubovcu, LED 10 će obići “pola grada” s elektronskim feštama – promenada i spomenik žrtvama fašizma, Aquatika, Galerija ZILIK…a sve će biti zaokruženo i zaključeno 8. srpnja na Kinološkom uz cjelonoćni tulum na pravoj svjetskoj razini. Glavni gost, čiji smo raspored u ovoj godini upisali na početku ovog teksta je Ian Pooley, iskusno, cijenjeno i dugotrajno ime na techno i house sceni. Jedanaest samostalnih albuma i bezbrojni singlovi i albumi u suradnji s drugim izvođačima, poseban kolorit koji njegovom techno & house izričaju daju brazilski ritmovi koje rado ubacuje u setove – sve to garancija je lude zabave na Kinološkom, 8. srpnja od 21 sat pa sve do 8 ujutro.

Potvrđen je i nastup Route 8, sve popularniji mađarski DJ i također, može se slobodno reći, već sada veliko svjetsko ime, o čemu dovoljno govori raspored za 2017. – turneja po Australiji, London, Amsterdam, Tel Aviv…u srpnju i Karlovac.

Spisak završne večeri LED Festa 10 još uvijek nije završen, ali nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl. Vrijedi već sada rezervirati 8. srpnja, a očekuje se i velik broj gostiju iz Zagreba i drugih gradova.

KAportal.hr

  • Odgovori