KAportal Još par dana do velikog Audience Partyja: Tagirajte svoje prijatelje ispod članka na Facebooku i osvojite dva puta po dvije ulaznice | Karlovački informativni web portal

Još par dana do velikog Audience Partyja: Tagirajte svoje prijatelje ispod članka na Facebooku i osvojite dva puta po dvije ulaznice

Još par dana preostaje do najvećeg partyja kojeg je Karlovac ikada vidio. Ulaznica je još jako malo, zato si hitno rezervirajte svoje. Za one koji ih možda još nisu nabavili, ekipa iz Audiencea je pripremila iznenađenje!
Dali su nam 2×2 ulaznice da vam podijelimo i zato brzo tagirajte svoje prijatelje ispod članka na Facebooku jer dvoje sretnika i njihove pratnje moći će uživati sljedeću subotu (16.2.) na Audience Premiereu u Disco Klubu Frankopan!

Osim što će to za mnoge biti mnogo više od subotnjeg izlaska, posjetitelji će moći uživati u pirotehnici, vizualnom spektaklu na festivalskim LED ekranima pa čak i imati priliku osvojiti ulaznice za tek predstojeće festivale. Na pitanje zašto je potreban toliki trud, ekipa iz Audiencea odgovara: “Nije samo stvar u glazbi. Elektronska glazba je puno više od zvuka, mora se paziti na vizualni faktor, vrste pića, kvalitetu opreme. Sve to možemo garantirati. Većina opreme već je tamo i samo čeka taj datum!”

S početkom već u 21 sat, goste očekuje čak 8 sati neprekidnog partijanja – a kako to zna izmoriti – osiguran je i lounge room u kojem svi mogu predahnuti i napuniti baterije za dalje.

“Bitno je naglasiti da dolazimo bez fige u džepu i da su imena koja dovodimo renomirana i mnogima koji su u tom svijetu već i poznata.” – naglašavaju organizatori. Prvi od njih je Marco Cole, dečko iz Zadra kojeg jako dobro znaju oni koji posjećuju Noa Beach Club na Zrću gdje je rezident DJ. Njegov kolega iz Noe, Clay Clemens, svirao je i na Ultra Europe-u te je glavni DJ u najvećem slovenskom klubu – Cirkusu. Da šećer uvijek dolazi na kraju potvrđuje Dj Litchi koja direktno iz Moskve kao 86. DJ-ica svijeta stiže pružiti djelić atmosfere iz najvećih azijskih i europskih klubova u kojima je imala priliku nastupati. Domaće snage predstavljat će dečki iz Karlovca, Jambeats koji su 2018. kao pobjednici natječaja imali priliku zatvoriti Ultra Europe Festival. “Samo dođite da ne biste bili onaj u društvu koji nije bio pa ne može sudjelovati u priči s ekipom!” – šale se dečki iz Jambeatsa. Više o DJ-ima i njihovim karijerama možete saznati na službenim stranicama Audiencea na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!

  • Instagram: @audience.official
    KAportal.hr – medijski pokrovitelj
  • Odgovori