KAportal Jezivi klaun koji plaši ljude pojavio se u Slunju? Čitateljica KAportala fotografirala jednog čudaka | Karlovački informativni web portal

Jezivi klaun koji plaši ljude pojavio se u Slunju? Čitateljica KAportala fotografirala jednog čudaka

14625359_577162405805516_1782272786_nČudna i jeziva pomama zahvatila je svijet, a izgleda da je ovaj pomalo nastrani trend gdje ljudi obučeni u klaunove plaše i napadaju građane stigao i u Hrvatsku, točnije grad Slunj u Karlovačkoj županiji.

Čitateljica KAportala poslala nam je fotografiju snimljenu, kako tvrdi, preksinoć u Slunju.

– Oni čudni klaunovi sta prepadaju djecu itd… šta haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć, piše nam čitateljica te prilaže fotografiju snimljenu mobitelom. Nije baš najbolje kvalitete, i ne možemo tvrditi da je autentična no zaista ne pruža baš “normalan” prizor.

 • Što se to događa  nitko ne zna suvislo odgovoriti, premda nitko sa sigurnošću ne može ni reći da sve skupa nije izmišljotina koja se valja po društvenim mrežama uz pomoć isceniranih video snimki.

  POGLEDAJTE PRILOG RTL-A…

 • 4 komentara

  1. Hrvatska je puna klaunova, pa što ne bi bili i u Slunju !

  2. Hmmm…hmmm…Ovo neće dobro završiti.Još će netko izvaditi pištolj i upucati takvog lika…

  3. evo sam ja sinoć dva opizdio i sa lijeve i desne ….. nemate se čega bojati …..

  4. Vidjet cemo danas i sutra navece,r kad mladi krenu u nocne izlaske, hoce li im tada smetati klaunovi i hoce li ih i tada roditelji morati prevazati kao i sada u skolu “da ih klaun ne napadne”…Zabrani djeci izlaske pa ce se najednom prestati bojati :)..A sasavog li svijeta …

  Odgovori