KAportal Jelić: Zreo je projekt rotora Logorište - procedura gotova za dva, tri mjeseca, radovi kreću nakon toga | Karlovački informativni web portal

Jelić: Zreo je projekt rotora Logorište – procedura gotova za dva, tri mjeseca, radovi kreću nakon toga

– Sve čestice na Logorištu su u proceduri, 2/3 je riješeno, a ova proceduralna priča zasigurno može kroz dva, tri mjeseca biti gotova, građevinska dozvola je i ja vjerujem da ne bi trebalo ništa zaustaviti taj projekt. Da li će krenuti u ovoj ili početkom sljedeće godine, kad ode zima, ne mogu precizirati jer ne mogu govoriti u ime Hrvatskih cesta, ali taj projekt je jako zreo, izjavio župan Damir Jelić, govoreći o budućem rotoru Logorište, na državnoj cesti D-1.

Da je potreban kako bi olakšao prometovanje na tom dijelu ceste, dobro znaju stanovnici Logorišta, ali i svi koji rade u tamošnjoj poslovnoj zoni.

– Gotovo 500 zaposlenika svakodnevno dolazi u zonu na posao, državna cesta D-1 je žila kucavica ovog kraja i dolazi do zakrčenja, pogotovo u periodima kad ljudi dolaze i odlaze s posla. Zadovoljni smo što smo uspjeli s Hrvatskim cestama prionuti realizaciji tog projekta, kazao je pročelnik Željko Fanjak.

  • U Hrvatskim cestama početak radova očekuju u prvom kvartalu sljedeće godine, a završetak šest mjeseci nakon toga. Planirana vrijednost radova je 14,3 milijuna kuna, a nadzora 970.000 kuna.

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Umjesto petnaestak milijuna kuna, možda bi bilo jeftinije i praktičnije da prometni policajac regulira promet svaki dan po par sati dok je gužva dok se ne sagradi turanjska obilaznica . . . 🙂

    Odgovori