KAportal Jedva čekamo jesen! Jednosatni "teaser" Croatian Pink Floyd Showa oduševio Karlovčane u prepunom Šancu | Karlovački informativni web portal

Jedva čekamo jesen! Jednosatni “teaser” Croatian Pink Floyd Showa oduševio Karlovčane u prepunom Šancu

foto: Silvijo Selman

Pravi glazbeni spektakl očekuje nas ove jeseni! Nije pretjerivanje već sada to reći, jer svojevrsni “teaser” za Croatian Pink Floyd Show, koji je potrajao tek nešto više od sat vremena, ali i to je bilo dovoljno prvo da napuni Šanac do posljednjeg mjesta, a zatim i da izazove oduševljene ovacije posjetitelja svih generacija, od onih koji su uz Pink Floyd davno odrastali do današnjih tinejdžera koji nisu popustili pred sveopćom pošasti cajki u Hrvatskoj.

Po ugledu na svjetske tribute projekte ovim velikanima rocka, ove jeseni u Karlovcu će biti prva izvedba Croatian Pink Floyd Showa u trosatnom trajanju, a posjetiteljima će biti ponuđen vrhunski audio-vizualni užitak, posve u skladu s atmosferom na koncertima Pink Floyda.

Pokretač projekta je Johnny Grudić, u organizacijskom dijelu uz njega su Bruno Klepac, Sandi Jukić i Leo Lang, a sviraju Damir Biondić (vokal, gitara), Ivan Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bas), Mario Klarić (bubnjevi), Jura Frdelja (orgulje, synthesizer), Ivan Brajković (saksofon) te prateći vokali Sandra Golubić i Ivana Kurs Podvorec.

  • U Šancu je publika mogla čuti Learning to fly, Keep talking, Sorrow, High hopes, Another brick in the wall, Speak to me, Breathe, On the run, Time i Money. Na jesen, dakako, program će biti daleko sadržajniji i bogatiji pa će i povici iz publike koji su tražili druge hitove poput “Comfortably numb”, “Shine On You Crazy Diamond” ili “Wish You Were Here”, svakako biti uslišani.

    KAportal.hr

  • Odgovori