KAportal Jasmin Stavros spot za novu pjesmu snimio u Karlovcu s karlovačkim glumcima VIDEO  | Karlovački informativni web portal

Jasmin Stavros spot za novu pjesmu snimio u Karlovcu s karlovačkim glumcima VIDEO 

stavros-spot2Jasmin Stavros, popularni hrvatski pjevač i čest gost u Karlovcu, posebno na manifestaciji Dana piva ovih je dana ponovo bio u gradu na četiri rijeke, ali nije pjevao za mase, već snimao video spot.

Kako saznajemo, spot je snimao Dario Radušin, inače poznati redatelj spotova koji je surađivao s hrvatskim estradnjacima,  a tražio je glumce iz Karlovca te lokacije iz Karlovca.

Snimali su u Mahičnom, na drvenom mostu na Korani, na željezničkom kolodvoru i te se lokacije lijepo vide na Jasminovom spotu. stavros-spot

  • U spotu glumi karlovački glumac Vanja Gvozdić, ali i jedna karlovačka baka, 77-godišnja Ana Vinski. Zanimljivo, gospođa Ana je na filmu po drugi put i kaže da se sjajno zabavila na snimanju.

    Spot je za pjesmu “Samo majka zna” koju je Stavros posvetio svojoj majci. Kaže da je to autobiografski singl i spot koji o univerzalnoj temi govori na jedan posve osoban način. Uz Jasmina Stavrosa na pjesmi su čak šest mjeseci radili Dušan Bačić i Bojan Dragojević a za spot Dario Radušin.

    KAportal.hr

  • Odgovori