KAportal Iznimno bogat program subotnje "Proljetne promenade" - radionice, igre, prezentacije, vožnja fijakerom... | Karlovački informativni web portal

Iznimno bogat program subotnje “Proljetne promenade” – radionice, igre, prezentacije, vožnja fijakerom…

U subotu je na rasporedu nova “Proljetna promenada” u organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca, ovog puta posvećena obitelji, ali i uz neke zaostatke, odnosno programe koji su proteklog tjedna otkazani zbog kiše. Posjetitelji će, posebno oni najmlađi, tako moći uživati u nekoliko radionica – Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića pripremila je kreativne radionice “Šargopirgasto” i “Cvita i Cvjetko” ali i zanimljivu igru “Veliki šah”, Knjiguljica organizira radionicu “Moja obitelj”, a Minimondo radionicu na engleskom jeziku “I love my town”. Gradski muzej, pak, pripremio je posebnu “kućicu za čitanje”

Uz besplatan turistički razgled koji je bio sastavni dio svih ovogodišnjih “Promenada”, ovog puta svi zainteresirani moći će se provozati fijakerom na ruti od Paviljona Katzler, gdje, čekajući fijaker, možete razgledati i izložbu “Obitelj – nukleus društva”. Posebni gosti “Proljetne promenade” ove subote su članovi udruge Bratstvo sv. Mihovila koji će predstaviti predstojeći Sajam vlastelinstva (27. svibnja), ali i novitet, atraktivnu “Bitku za Karlovac”, koja će se održati 30. lipnja.

Program traje od 10 do 13 sati, a treba dodati i da je u tom periodu besplatan ulaz u Gradski muzej Karlovac.

  • Podsjećamo i da će na karlovačkoj promenadi živo i veselo biti i u nedjelju, kada počinje “Karlovački vrtuljak” uz program kod Glazbenog paviljona.

    KAportal.hr

  • Odgovori