KAportal Tri mlada karlovačka i dugoreška umjetnika predstavljaju se trodnevnom humanitarnom izložbom na Promenadi | Karlovački informativni web portal

Tri mlada karlovačka i dugoreška umjetnika predstavljaju se trodnevnom humanitarnom izložbom na Promenadi

269733_507630019263025_1216549663_nKarlovčani Ranko Ajdinović i Miroslav Lončarević te Dugorešanin Leonard Lesić sve su prepoznatljivija imena na likovnoj sceni. Ulična umjetnost, instalacije u prostoru i, uvjetno rečeno, klasično slikarstvo – jednak su predmet njihovog interesa. Karlovačka publika posljednjih je godina već naviknuta na vrijedne i zanimljive izložbe mladih fotografa na Promenadi, a ovog puta moći će uživati u zanimljivoj izložbi slika spomenute trojice autora.

Od večeras u 20 sati pa sve do nedjelje, ciljani posjetitelji izložbe, kao i šetači i prolaznici, moći će slike razgledati, ali i kupiti. Naime, izložba je i prodajnog karaktera i to s humanitarnom namjenom. Sva sredstva prikupljena prodajom slika bit će donirana Centru za beskućnike na Gazi.

Izložba koju svakako vrijedi vidjeti, a dozvoljavaju li vam to financije – ponešto i kupiti. Vama lijepo i moderno likovno djelo, gažanskom centru prijeko potrebna pomoć.

  • U foto galeriji pogledajte mali prikaz dosadašnjih radova trojice autora…

    KAportal.hr

    [nggallery id=1016]
  • Odgovori