KAportal Izložba "Foto dana mladih" putuje svijetom - bit će postavljena u devet gradova u osam država Europe i Južne Amerike | Karlovački informativni web portal

Izložba “Foto dana mladih” putuje svijetom – bit će postavljena u devet gradova u osam država Europe i Južne Amerike

“Foto dani mladih”, još jedan sjajan projekt mladih Karlovčana, u ovom slučaju udruge Izvan fokusa, nakon što su početnih godina bili hrvatska manifestacija, zatim regionalna, ove će godine otvoriti svoja vrata nadarenim mladim fotografima iz cijelog svijeta. Svi oni okupit će se u Karlovcu u kolovozu ove godine, a što su “Foto dani mladih” neće saznati samo preko otvorenih natječaja i poziva, već i najizravnije moguće – izložbama najboljih fotografija nastalih na ovoj manifestaciji.

U partnerstvu s udrugama mladih i umjetničkim udrugama iz osam zemalja s dva kontinenta, izložba karlovačkih “Foto dana mladih” tako će od 15. svibnja biti postavljena u devet gradova svijeta. Među njima je, dakako, i Karlovac, gdje se izložbe može razgledati od ponedjeljka u Centru za mlade Grabrik.

Osim u Karlovcu, izložba će biti postavljena u Brazilu (Juazeiro), Nizozemskoj (Almelo), Bugarskoj (Sofija), Makedoniji (Prilep), Kosovu (Priština), Litvi (Vilnius) i u dva grada u Francuskoj (Nantes i Le Puy en Velay).

Bit će to sjajna promocija karlovačke mladosti i mnogobrojnih projekata koje provode mladi, ali i odlična turistička promocija Karlovca i njegovog zelenila i rijeka.

KAportal.hr

  • Odgovori