KAportal Izletio čovjeku pred auto neregistriranim mopedom, a onda ga pronašao tjedan kasnije i prijetio mu ubojstvom: "Vratit će se '91." | Karlovački informativni web portal

Izletio čovjeku pred auto neregistriranim mopedom, a onda ga pronašao tjedan kasnije i prijetio mu ubojstvom: “Vratit će se ’91.”

Mladić s Rakovca u dobi od 20 godine prošle godine 10. kolovoza u popodnevnim satima izletio je neregistriranim mopedom pred Audija karlovačkih registracijskih oznaka, oduzeo mu prednost i sam stradao u naletu automobila, srećom bez nekih težih posljedica. Zbog dva prekršaja kažnjen je s ukupno 4.500 kuna na Prekršajnom sudu.

No, čini se da nije mogao prihvatiti odgovornost za nesreću, pa je sav svoj bijes iskalio točno sedam dana kasnije na vozaču, ali i autombilu s kojim je imao udes, zbog čega će sada i kazneno odgovarati, jer je Općinsko državno odvjetništvo protiv njega upravo podiglo optužnicu.

Terete ga da je 17. kolovoza oko 15.30 kod kioska na Rakovcu prišao vozaču Audija i rekao mu da će ga ubiti, da će pozvati Rakovčane da ga srede i da ga dignu u zrak. Kada je ovaj zbog straha pokušao pobjeći, po lijevom kraju vozila opalio je štakom za hodanje, koju je koristio od onog udesa.

  • Putevi su im se sreli i na večer oko 22 sata, opet mu je zaprijetio ubojstvom, kao i da će ga dignuti u zrak, tada mu je štakom izudarao automobil po krovu.

    – Dignut ću te u zrak, vratit će se ’91. – prijetio je.

    Na automobilu je nastalo udubljenje na krovu procijenjene štete od 2.000 kuna, a vlasnik je pretrpio strah, te je pozvao policiju. Županijski sud nervoznom mladiću odredio je zaštitnu mjeru zabrane prilaženja mladiću kojega je napao.

    KAportal.hr

  • Odgovori