KAportal Dugorešanki koja je pijana pregazila studenticu u Splitu produžili su pritvor za još dva mjeseca jer se boje da opet ne sjedne za volan i učini isto | Karlovački informativni web portal

Dugorešanki koja je pijana pregazila studenticu u Splitu produžili su pritvor za još dva mjeseca jer se boje da opet ne sjedne za volan i učini isto

Ivana Tena Gotovac Soldić (38) ostaje i dalje u pritvoru, odlučeno je danas na splitskom Županijskom sudu, javlja Splitski dnevnik. Sudac istrage donio je odluku da joj se pritvor produlji za još dva mjeseca, zbog straha od ponavljanja djela.

Podsjetimo, Gotovac Soldić uhićena je zbog sumnje da je prije mjesec dana u pijanom stanju na pješačkom prijelazu na Poljičkoj cesti usmrtila 19-godišnju Mariju Ćorić iz Čapljine. Projurila je dok joj je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, a zatim nakon što je svojim Audijem oborila djevojku, nastavila dalje s vožnjom.

Zahvaljujući iskazima svjedoka, policija je vrlo brzo došla do nje, no ona je tada tvrdila da joj je- vozilo bilo ukradeno. U krvi joj je nekoliko sati nakon nesreće izmjeren 1.1 promil, što je značilo da je u trenutku nesreće, dakle nešto prije 21.30 sati, imala i više alkohola u krvi. Nije joj bilo prvi put da vozi pijana, a i ranije je bila odgovorna za izazivanje prometne nesreće. No, ništa je nije spriječilo da opet sjedne za volan.

  • KAportal.hr

  • Odgovori