KAportal Ivan Šnajder uspješan „krojač“ pobjede Karlovca i poraza Metalca | Karlovački informativni web portal

Ivan Šnajder uspješan „krojač“ pobjede Karlovca i poraza Metalca

Karlovački rukometaši su očekivano uknjižili bodove sa zagrebačkim Metalcem posljednjeplasiranom momčadi Premijer lige, u susreti 13, kola, prvog u drugom dijelu prvenstva. Karlovac je pobijedio uvjerljivo sa 9 golova razlike 39-30 (18-15).

Za Karlovac su igrali: Kordić 2, Hadrović 2, K. Capan 3, Horvat, Perajica 1, Šnajder 11 (2), Milovac 1, Bačić 2, Mrljak 5, Crnković 1, Rukavina, Karić (11+2), Obranović 3, Smojver 5 (1), Frketić 3, Glumac. Trener Dragomir Požega.

„Metalci“ su do 20-te minute koliko-toliko držali priključak uz vodstvo Karlovca od gol razlike. posljednjih 10 minuta domaći su uspjeli prevladati krizu i došli do sigurnog vodstva od 3 razlike (13-10,16-13…) s kojom se otišlo i na odmor. U drugom dijelu susreta gledali smo potpuno drugačiju igru domaće momčadi. u 39-oj minuti bilo je 6 razlike (24-18) i takav ritam igre koju su karlovačkoj momčadi davali Šnajder, Karlo Capan i Smojver donijeli su sigurno vodstvo od 6 razlike koje je povremeno bilo i 8 golova razlike (29-22, 30-22, 33-25…).

  • – U početku smo se malo mučili ali u nastavku igre, naročito u drugom dijelu, moji su igrači odigrali odlično što nam je na kraju i donijelo zasluženu pobjedu. Karić je branio očekivano, Šnajder je bio odličan, a Capan je odradio ono što sam od njega tražio. Najvažniji su bodovi a sad ih idemo pokušati osvojiti u Umagu. Priliku za igranje dobili su i neki mladi igrači i takav pristup nastojat ću primijeniti u nastavku prvenstva – kaže trener Karlovca „Dragec“ Požega.

    Najuspješniji igrač na utakmici bio je Ivan Šnajder koji je bio uspješan „krojač“ igre domaće momčadi, stopostotni realizator sa 11 postignutih golova.

    KAŠonline

  • Odgovori