KAportal Karlovački bendovi nastupili prvog dana najvećeg hrvatskog festivala InMusic u Zagrebu | Karlovački informativni web portal

Karlovački bendovi nastupili prvog dana najvećeg hrvatskog festivala InMusic u Zagrebu

13479344_10208490480593770_296477644_n
foto: Sonja Jović

Dva karlovačka benda imala su prigodu ove godine nastupiti na najvećem hrvatskom glazbenom festivalu – zagrebačkom InMusicu koji se održava na Jarunu, na Otoku mladosti, gdje su prigodu da predstavljaju sve aktivniju i cijenjeniju karlovačku scenu imali Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla i Eclipse of Time.

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla u 19 sati otvorili su uvijek posebno popularni “Hidden stage”. Po još sunčanom vremenu, na kraju festivalskog prostora, morali su startati pred tek 20-ak slušatelja, no njihova žestoka i dobra svirka ubrzo je počela privlačiti sve veći i veći broj posjetitelja pa se prostor sve više punio do kraja njihovog kratkog, ali vrlo energičnog i žestokog polusatnog nastupa. Na kraju su ispraćeni dugotrajnim pljeskom i ovacijama.

Eclipse of Time imali su prvo nevjerojatnu situaciju, koja je kasnije ipak ispravljena pa su tako jedan od rijetkih bendova, vrlo vjerojatno i jedini, koji se može pohvaliti s tim da je na InMusicu svirao dva puta u istom danu! Naime, zbog tehničkih problema na ulazima, organizatori nisu puštali ljude na festival sve do gotovo 17.30, ali su unatoč toj činjenici startali program, a upravo Eclipse of Time u 17 je sati i otvorio festival svirkom na glavnoj pozornici. No – bez ljudi! Ovu zaista nevjerojatnu odluku organizator je ipak ispravio pa su Karlovčani oko 21 sat dobili prigodu zasvirati na OTP World Stageu – nešto kraće nego što je bilo predviđeno, ali zato pred daleko većim brojem ljudi koji su se rasplesali uz svirku karlovačkog benda i ispratili ih zasluženim pljeskom.

  • Dakako, valja podsjetiti da će u pravoj festivalskoj atmosferi imati prigodu uživati i Karlovčani i Karlovčanke predstojećeg vikenda, u petak i subotu, uz prvi Tesla Radio Festival!

    KAportal.hr

  • Odgovori