KAportal Inline hokej: Seniori Karlovca u odličnoj utakmici svladali Sisak 7:4, mlađi juniori poraženi od lidera | Karlovački informativni web portal

Inline hokej: Seniori Karlovca u odličnoj utakmici svladali Sisak 7:4, mlađi juniori poraženi od lidera

Seniori IHK Karlovca odigrali su vrlo dobru utakmicu protiv KHL Siska u nastavku državnog prvenstva u inline hokeju. Iako u pomlađenom sastavu, Karlovčani su upisali nove bodove pobjedom 7:4. Najbolji u redovima Karlovčana bio je mladi Kraščić s tri pogotka. Za Karlovac su igrali: Marković, Ratkaj, Pavlaković, Primužak, Banay, Kraščić i Šegavić.

Mlađi juniori (U15) upisali su poraz protiv momčadi HK Dinamiti Horjul iz Slovenije. Protiv odličnog protivnika koji je i lider prvenstva (bez poraza) Karlovčani sa samo dvije izmjene nisu mogli parirati kvalitetnijoj momčadi s tri kompletne postave. Iako prve dvije četvrtine nisu tako nagovještavale (1:0, 2:0) Karlovčani su doživjeli težak poraz rezultatom 12:0. Za Karlovac su igrali: Kurtagić, Kraščić, Martinović, Markezić, Banay, Penić i Šavor Radičević.

Sljedeći vikend “petnaestica” ima priliku za iskupljenje s dvije nove utakmice dok će na teren nakon poduže stanke i U10 momčad.

  • KAŠonline

  • Odgovori