KAportal Najmlađi karlovački inline hokejaši sjajni na jakom turniru u Zagrebu, svladali i Srbe skandaloznog imena - "Beli orlovi" | Karlovački informativni web portal

Najmlađi karlovački inline hokejaši sjajni na jakom turniru u Zagrebu, svladali i Srbe skandaloznog imena – “Beli orlovi”

Najmlađi karlovački inline hokejaši pružili su odlične partije na jakom međunarodnom turniru u Sportskom centru Kuna u Zagrebu. Uz odlične igre malih Karlovčana turnir je nažalost obilježen i pomalo neshvatljivim skandalom zbog samog učešća ekipe iz Srbije pod imenom Beli orlovi! Dakako, sportska suradnja nije ni najmanje upitna, pogotovo među najmlađima, uostalom na otvorenom prvenstvu Hrvatske posljednjih godina sudjelovali su i srpski klubovi bez ikakvog spora, ali pozvati na prijateljski turnir u Hrvatskoj momčad koja se diči nazivom zločinačke četničke postrojbe u najmanju ruku je upitno, da ne upotrebljavamo teže riječi.

Kako bilo, nakon što su u skupini ostvarili tri pobjede – protiv samoborskih Sraka, zagrebačkih Munja i sisačke Siscije te izgubili od slovenskog Horjula, mali su Karlovčani u polufinalu morali upravo na dotad neporažene “Bele orlove”. I u velikoj borbi uspjeli su ih svladati sa 3:2 i tako im nanijeti jedini poraz na turniru.

Nakon iscrpljujućeg dana u finalu je malo ponestalo i snage pa su se klinci zagrebačkog IHK Munje uspjeli revanširati za poraz u skupini te sa 2:0 doći do naslova, dok su karlovački dječaci drugi. Mislav Primužak pritom je proglašen za najboljeg igrača turnira, a pod vodstvom trenera Domagoja Primužaka igrali su još Luka Mataković, Nikola Baniček, Ivor Gačić, Roko Huljev, Niko Purgar, Ivor Ružić, Fran Grbačić i Luka Štedul.

  • KAŠonline

  • Odgovori