KAportal Inkasator zbog vrućina blagajne otvara sat ranije - Od ponedjeljka plaćanje računa od 6 do 15 sati | Karlovački informativni web portal

Inkasator zbog vrućina blagajne otvara sat ranije – Od ponedjeljka plaćanje računa od 6 do 15 sati

Najavljene visoke temperature koje Karlovac očekuju idući tjedan ponukali su Inkasator da blagajne otvori sat ranije kako bi građani, posebno stariji, mogli račune platiti dok je bar malo hladnije.

– Obzirom je u tijeku distribucija računa prema potrošačima za lipanj 2017., temeljem iskustva predviđamo da će sljedećih 10-ak dana na blagajni biti gužva. Karlovčani treće životne dobi najviše koriste uslugu plaćanja računa na blagajni Inkasatora zbog nepostojanje provizije za plaćanje računa. Za predstojeće dane ponovno su najavljene iznimno visoke temperature. Direktor Rogoz, nakon konzultacije sa zaposlenicima donio je odluku da će blagajna Inkasatora od 17.07. do 31.07.2017. raditi od 6 do 15 sati, priopćila je glasnogovornica Andreja Barberić.

Karlovčanima koji koriste blagajnu Inkasatora, poručuju iz tvrtke, omogućuju plaćanje računa u ranijim jutarnjim satima kako bi izbjegli vrućine i moguće zdravstvene posljedice uzrokovane njima, te da zaposlenici na blagajnama neće imati prekovremenih sati jer su raspoređeni u dvije smjene: od 6 do 14 i od 7 do 15 sati. Ostali odjeli rade uobičajeno, od 7 do 15 sati.

  • KAportal.hr

  • Odgovori