KAportal Infinity Festival - novo glazbeno događanje u Karlovcu od 23. do 25. lipnja uz brojne DJ-e, ali i performanse, izložbe, laser show... | Karlovački informativni web portal

Infinity Festival – novo glazbeno događanje u Karlovcu od 23. do 25. lipnja uz brojne DJ-e, ali i performanse, izložbe, laser show…

Ovog ljeta, i to vrlo uskoro, očekuje nas još jedan u nizu karlovačkih glazbenih festivala, kojima naš grad u toplijim mjesecima zaista obliuje. Riječ je o Infinity Festivalu, kojeg organizira udruga Infinitum, uz renomirane domaće i regionalne izvođače elektronske glazbe. Ovaj će open-air festival elektronske plesne glazbe zasigurno privući stotine zaljubljenika u predivne, čvrste i nemilosrdne ritmove, koje očekuje odlična zabava na poligonu Kinološkog kluba.  Ako bismo ovaj dvodnevni festival morali opisati u tri riječi, to bi bilo ovako: urbano, elektronsko i multimedijalno.

Prva večer je u petak 23. lipnja, posvećena je progressive/house glazbi, a lineup čine Domagoj Yakka Jakić, Ivan Mastermix, Kosta Radman, Vladimir Mrkša i Yvann.

Subota (pa sve do nedjeljnog svitanja) će, pak, proteći u tech house i techno ritmovima, za što su zaduženi Matej Hulak, Goran Huberger, Jock, Kristina Lalić, Morphis, ThaiToyTom i Phill Dam.

Osim odlične glazbene zabave posjetitelje očekuju atraktivne VJ točke, još atraktivnije plesačice, laser show, dim mašine i nabrijani CO2 topovi, POI i art performansi, izložbe fotografija te koktel bar.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti preko weba na ovom linku. Cijena ulaznica za pojedini dan je 30 kuna, a festivalska ulaznica može se kupiti za 50 kuna. Napominjemo da će vam u petak KAportal pokloniti dvije ulaznice pa čekajte i vrebajte našu nagradnu igru!

KAportal.hr

  • Odgovori