KAportal Ima i toga! Nakon 20 godina sretnog braka saznao da je neplodan: "Tko je otac moje djece?" | Karlovački informativni web portal

Ima i toga! Nakon 20 godina sretnog braka saznao da je neplodan: “Tko je otac moje djece?”

foto Richard Mason – Facebook

Richard Mason (55) je milijunaš koji je nakon 20 godina saznao da je cijeli život neplodan. On se 2006. godine rastao od svoje supruge Kate, a zanimljivo je što s njom ima troje djece. Ona mu je priznala da je imala povremene afere, ali nije htjela reći tko je pravi otac njihove djece.

Mason je inače je suosnivač web stranice moneysupermarket.com, a svojoj bivšoj ženi nagodbom je dao četiri milijuna funti, s tim da je svaki mjesec plaćao još tri tisuće funti alimentacije za djecu.

“Richard želi napisati knjigu. U njoj će ponuditi financijsku nagradu bilo kome tko ima ikakve informacije o pravom ocu njegove djece”, kazala je Richardova nova žena, Emma, za The Sun.

  • Richard je prije dvije godine saznao da ima cističnu fibrozu zbog čega je bio neplodan cijeli svoj život.

    On je testirao sebe i djecu. DNK test pokazao je da nije otac svojim 19-godišnjim blizancima, a 23-godišnji sin nije htio prolaziti testiranje. Tužio je svoju bivšu ženu i dobio je tužbu i 250 tisuća funti.

    Isto tako, Richard apelira budućim roditeljima da rutinski naprave DNK test nad svojom djecom da ne bi došlo do takvih zabuna u budućnosti. Njegova bivša žena nije bila dostupna za kometar, piše The Sun.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori