KAportal Igraća konzola koja učenje matematike pretvara u igru rad je učenika iz Ozlja, jedinog iz Županije na državnom natjecanju iz informatike | Karlovački informativni web portal

Igraća konzola koja učenje matematike pretvara u igru rad je učenika iz Ozlja, jedinog iz Županije na državnom natjecanju iz informatike

Učenik OŠ Slava Raškaj iz Ozlja Jurica Razumić bio je jedini predstavnik Karlovačke županije na informatike održanom u Primoštenu gdje je osvojio četvrto mjesto.

Iz škole su nam javili da se Jurica natjecao u kategoriji razvoj softvera i poduzetništvo koja podrazumijeva izuzetno naporan rad na razvoju softverskog rješenja i mogućnost korištenja istog u svakodnevnom životu.

Naslov Juričinog rada je funMath – igraća konzola koja učenje matematike može pretvoriti u igru.  Nakon višemjesečnog rada na izradi, rad je predstavljen stručnom povjerenstvu te je,  s obzirom na konkurenciju, 4. mjesto u državi također uspjeh!

Mentor Predrag Matko rekao je da je ponosan svime što je Jurica napravio izradom ove konzole i prilikom predstavljanja rada stručnom povjerenstvu. Nakon što su Ivan Živčić i Tomislav Vranić prošle godine osvojili 1. mjesto, ove godine Jurica Razumić također je pokazao kako se izvrsno radi u Ozlju!

KAportal.hr

  • Odgovori