KAportal I grad podno Kleka dio povezane ponude kontinentalne Hrvatske - Od danas u funkciji Visit Ogulin | Karlovački informativni web portal

I grad podno Kleka dio povezane ponude kontinentalne Hrvatske – Od danas u funkciji Visit Ogulin

foto: www.ogportal.com

Visit Ogulin, mobilna aplikacija razvijena u  sklopu aplikacije Vision One, koja povezuju ponudu kontinentalne Hrvatske na jednom mjestu, predstavljena je danas u Ogulinu.

– Cilj joj je na jednom mjestu ponuditi krajnjem korisniku sve od sadržaja što bi mu moglo biti potrebno za vrijeme posjeta određenoj destinaciji, a zanimljivost aplikacije u tome što povezuje sadržaj ovisno o interesima korisnika i na način na koji mu korisnik zada, te tako osim sadržaja destinacije u kojoj se nalazi mu se prema preferencijama nudi i zanimljiv sadržaj unutar određene kilometraže. Aplikacija osim predstavljanja destinacija ih i sadržajno povezuje, poručili su iz Turističke zajednice Ogulina.

Napomenuli su kako će zahvaljujući ovoj aplikaciji svaki posjetitelj moći Ogulin pretraživati na dlanu, te sa svog mobilnog uređaja planirati što će raditi taj dan ili sljedećih jer će mu u svakom trenutku sve informacije biti dostupne.

  • – Važno je napomenuti kako je Ogulin osim funkcionalnosti koje nude i drugi gradovi prvi u Hrvatskoj koji je u svoju aplikaciju unio biciklističke staze te sadržaj na njima. U planu je uskoro i postavljanje planinarskih staza u suradnji s GSS Hrvatska. Radi se na dodatnim benefitima koje će aplikacija nuditi korisnicima, kao i interaktivni sadržaj, kako bi se turiste koji dođu u Ogulin aktiviralo i potaknulo na dodatnu uključenost u uporabu same aplikacije, te učenje o samom gradu i povijesti grada, poput nagradnih kvizova i slično, naglasili su iz Turističke, najavivši i planirano prevođenje aplikacije na strane jezike.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori