KAportal HSP AS također će imati kandidate za župana i gradonačelnika Karlovca - uskoro će objaviti imena | Karlovački informativni web portal

HSP AS također će imati kandidate za župana i gradonačelnika Karlovca – uskoro će objaviti imena

Za lokalne izbore priprema se i HSP Ante Starčević. Kako javljaju iz ove stranke, Vlado Joha imenovan je za koordinatora HSP AS za Karlovac, tako da je nakon županijskog Branka Škrtića, i ova podružnica dobila koordinatora.

– HSP AS intenzivno razgovara sa strankama, udrugama i istaknutim pojedincima sličnog ili istog političkog svjetonazora oko zajedničkog izlaska na predstojeće lokalne izbore u Karlovačkoj županiji i pripadajućim gradovima i općinama, kažu u stranci.

Dodaju da je HSP AS kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka na političkom nebu Hrvatske spremna okupiti raspršenu desnicu oko sebe, ali i za samostalni izlazak na području grada Karlovca i Karlovačke županije.

  • – U narednih nekoliko dana iz HSP-a AS će izvijestiti tko su njeni kandidati za gradonačelnika grada Karlovca i župana Karlovačke županije, dodaju u ovoj stranci otkrivši tako svoje izborne ambicije.

    KAportal.hr

  • Odgovori