KAportal HSLS Duge Rese predstavio listu za vijeće i poručio – Bit ćemo konstruktivna oporba kao i do sada | Karlovački informativni web portal

HSLS Duge Rese predstavio listu za vijeće i poručio – Bit ćemo konstruktivna oporba kao i do sada

– Na listi HSLS-a Duge Rese od 17 članova ima 10 žena, a 14 kandidata rade, dok su troje umirovljenici, stoga nikome nije cilj uhljebljenje kroz politiku, rečeno je među ostalim na predstavljanju liste HSLS-a Duge Rese. Do sada smo imali jedan vijećnički mandat te vjerujem da ćemo ponovno biti zastupljeni u Vijeću. Ukoliko nam građani ukažu povjerenje, bit ćemo konstruktivna oporba, bez obzira tko će pobijediti. Zalagat ćemo se za uređenje grada, ekologiju, razvoj turizma, te nastaviti provođenje dosadašnjih aktivnosti – istaknuo je na predstavljanju liste predsjednik HSLS Duge Rese Davor Bišćan te dodao kako se nada se da će i njihova županijska predsjednica Vedrana Čop Novaković osvojiti mandat u Županijskog skupštini.

Govoreći o programu Bišćan je naglasio je kako u Gradu treba rješavati mnoge probleme, a jedan od njih su svakako i prepreke koje onemogućuju kretanje osobama u kolicima.

– Ukoliko nas građani izaberu, u Vijeće će uči i naša članica Gordana Jurčević, no postavlja se pitanje kako će ona doći u gradsku vijećnicu s kolicima. To su problemi koje u Dugoj Resi svakako treba rješavati , jer osim bolnice, u javnim ustanovama poput HZZO, Fine i niza drugih nema osiguranog pristupa – kazao je Bišćan.

  • Gordana Jurčević, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije, istakla je kako se nada da će članovi HSLS-a ući u Vijeće i da će se maksimalno zalagati za razvoj grada i stvaranje mjesta ugodnog za življenje za sve građane, jer i osobe s invaliditetom mogu jednako kvalitetno sudjelovati u vlasti i kreiranju javnih politika.
    Kao zdravstveni djelatnik, zalagat ću se za još bolju zdravstvenu uslugu i uvođenje novih dijagnostičkih uređaja kojima ćemo pacijentima pružiti još bolju skrb i skratiti liste čekanja – poručio je dr. Bachir Hoteit, treći na listi za gradsko vijeće.

    Na listi HSLS na prvom mjestu je Davor Bišćan, a slijede dr. Višnja Mihalić, dr. Bachir Hoteit, Gordana Jurčević, Višnja Vrbetić, Renata Stojković, Nikolina Ivšić, Ivana Desović, Biserka Mihaljević, Silvija Mihalić, Zrinka Krajačić, Ivana Čop, Mate Šebalj, Davor Petrunić, Nikola Kelečić, Mario Vinski i Tihomir Bišćan.

    KAportal.hr

  • Odgovori