KAportal Hrvatske vode pozivaju vlasnike čestica na budućem nasipu od Selca do Rečice da potpišu ugovore o kupoprodaji - ovaj tjedan dolaze u MO Gradac | Karlovački informativni web portal

Hrvatske vode pozivaju vlasnike čestica na budućem nasipu od Selca do Rečice da potpišu ugovore o kupoprodaji – ovaj tjedan dolaze u MO Gradac

Baš kao što su to činili u prostorijama MO Donje Mekušje, predstavnici Hrvatskih voda ovaj će tjedan doći u MO Gradac kako bi s vlasnicima parcela potrebnih za gradnju nasipa na Kupi potpisali kupoprodajne ugovore.

Hrvatske vode vlasnicima i suvlasnicima zemljišta ponudile su isplatu tržišne naknade, po procjenama tržišne vrijednosti nekretnina sudskih vještaka za različita područja, od graditeljstva do poljoprivrednog zemljišta.

– Obavještavamo i pozivamo sve zainteresirane vlasnike/suvlasnike nekretnina dana 10.10.2019. i 11.10.2019. godine u razdoblju od 9.00 – 15.30  sati u prostorije Mjesnog odbora Gradac, u Karlovcu, Gradac 31, vezano za otkup nekretnina  i sklapanje kupoprodajnih ugovora. Sa sobom obavezno ponijeti: osobnu iskaznicu ili putovnicu, OIB i karticu tekućeg računa, pozvali su iz Hrvatskih voda.

  • Ponudu vlasnicima objavili su na https://www.voda.hr/sites/default/files/clanak/25.9.2019.oglas_tablica_karlovac_i.pdf.

    KAportal.hr

  • Odgovori