KAportal HRVATSKA JE U POLUFINALU SVJETSKOG PRVENSTVA - kružni tok u Karlovcu zatvoren, Karlovčani izašli na ulice i slave pobjedu | Karlovački informativni web portal

HRVATSKA JE U POLUFINALU SVJETSKOG PRVENSTVA – kružni tok u Karlovcu zatvoren, Karlovčani izašli na ulice i slave pobjedu

Nije moglo bez drame ali ipak je prošlo i Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva u nogometu, drugi put u povijesti, prvi nakon 20 godina. Mnogi narodi nikad nisu doživjeli da ih njihovi nogometaši ovako razvesele a Hrvatima je to ponovo uspjelo zahvaljujući nevjerojatnim sportašima koje imaju.

U raspucavanju jedanasteraca naša je reprezentacija uspjela izbaciti domaćina Rusiju s 4:3 nakon penala. Prije toga gledali smo 120 minuta trilera nakon kojeg je bilo 2:2.

Gol je za Ruse zabio Čerišev u 32. minuti. Za Hrvatsku je izjednačio Kramarić u 40. minuti. Vida je zabio za 2:1 u 101. minuti. Za 2:2 je pogodio Mario Fernandes u 115. minuti.  A onda, penali i drama.

  • Slavi se u Sočiju a ponajviše diljem Hrvatske. Karlovčani su također izašli na ulice i slave veličanstvenu pobjedu. Na ulicama su stotine Karlovčana koji na Korzu plešu pjevaju i zabavljaju se. Zbog toga je zatvoren kružni tok na ulazu u karlovačko Korzo, a zabava će vjerojatno potrajati dugo u noć.

    KAportal.hr

  • Odgovori