KAportal VIDEO: Skupina huligana iz Torcide divljala Radićevom ulicom, razbijali sve redom - policija intervenirala kod glavne pošte | Karlovački informativni web portal

VIDEO: Skupina huligana iz Torcide divljala Radićevom ulicom, razbijali sve redom – policija intervenirala kod glavne pošte

Danas u ranim poslijepodnevnim satima skupina huligana, po procjenama očevidaca i njih nekoliko desetaka, divljala je središtem Karlovca. Sudeći po informacijama koje smo iz više izvora dobili u redakciji, riječ je o Torcidi na putu prema Zagrebu gdje Hajduk danas od 16 sati igra susret 1. HNL s Lokomotivom.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći i video snimke potpuno besmislenog rušilaštva i divljanja na ulazu u Radićevu gdje su letjele stolice s terasa, posebno su stradali Buksa i Scooby Doo.

– Srećom, šteta nije prevelika, jer nisu ulazili u kafić već su razbacali terasu, no zaista ne shvaćam što je u tim glavama i zašto je ikome ovo bilo potrebno, kratko nam je kazao vlasnik Bukse.

  • Svjedoci ističu kako se divljanje nastavilo i u Radićevoj ulici, kao i da je kod glavne pošte intervenirala policija, pa su i ulice bile zatvorene za promet. Još uvijek ne znamo je li netko od huligana zadržan u pritvoru i je li policija u tom trenutku znala za uništavanje spomenika Dragojli.

    KAportal.hr

    POGLEDAJTE VIDEO…

  • Odgovori