KAportal HRK Karlovac započeo pripreme - Tanja Rašić najavljuje naporne pripreme gdje neće biti privilegiranih i gdje će se svaki igrač trebati izboriti za mjesto u momčadi | Karlovački informativni web portal

HRK Karlovac započeo pripreme – Tanja Rašić najavljuje naporne pripreme gdje neće biti privilegiranih i gdje će se svaki igrač trebati izboriti za mjesto u momčadi

Prozivka je počela na tribinama – HRK Karlovac

Rukometaši Karlovca su ponedjeljak, 7. kolovoza, započeli s pripremama za novu prvenstvenu sezonu za Premijer ligu u koju su se vratili nakon jednogodišnjeg igranja u 1 HRL – Jug.

– Cilj je izboriti se za Ligu za prvaka, među četiri najbolje momčadi – najavila je vrlo agilna i ambiciozna dopredsjednica kluba Maja Relić.

Svoj optimizam temelji povratkom bivšeg karlovačkog rukometaša Matije Perajice, ali najavljuje i dovođenje još dva pojačanja na mjestima lijevog i desnog vanjskog. No, imena zasad krije kao „zmija noge“.

 • – Povratkom Perajice dobili smo širinu u vanjskoj liniji koja nam je toliko nedostajala prošle sezone – dodala je trenerica Tatjana Rašić.

  Igrački kadar: lijeva krila – Ivan Šnajder, Ivan Bačić i Josip Paulić, Andrej Obranović (lijevi vanjski), srednji vanjski – Vlado Ostarčević, Domagoj Smojver i Matija Perajica, studenti – Karlo Capan (srednji vanjski), Hrvoje Capan (lijevi vanjski), Tomislav Sudarić (desno krilo), Patrik Mrljak (desno krilo) i Mateo Crnković (pivot), te Ivica Frketić (pivot), Dorian Blašković (lijevi vanjski), Luka Požega i Ivan Rukavina (srednji vanjski), Mihael Janjanin (lijevi vanjski) i vratari – Denis Karić, Antonio Glumac i Mateo Radočaj.

  – Za studente koji će nastaviti igrati za prvu momčad organizirali smo im treniranje u Zagrebu odnosno u Rijeci gdje će studirati – kazala je Relić.

  Tomislav Špruk je prešao u GRK Varaždin. Hoće li nedostajati?

  – Točno, ali mi imamo igrača koji će ga moći zamijeniti – dodala je Rašić i nastavila – Možda u novoj sezoni neće biti još dvojice brucoša, Vučića koji je upisao fakultet u Šibeniku te Milovca koji razmišlja o prekidu rukometne karijere. Međutim, već sada imamo solidan igrački kadar s kojim možemo ostvariti planove.

  Najavila je naporne pripreme te da nitko od igrača neće biti privilegiran.

  – Svi su jednaki i svi se moraju izboriti za mjesto u momčadi – poručuje.

  Prvu pripremnu – prijateljsku utakmicu odigrat će već 23. kolovoza, a do početka prvenstva planiranu odigrati ukupno šest trening utakmica u kojima će se nastojati što bolje pripremiti kako bi što spremniji dočekali početak natjecanja.

  KAŠonline

 • Odgovori