KAportal HNS-ovci dobili nova vodstva u Slunju i Krnjaku, odabrali i svog kandidata za gradonačelnika Slunja | Karlovački informativni web portal

HNS-ovci dobili nova vodstva u Slunju i Krnjaku, odabrali i svog kandidata za gradonačelnika Slunja

Hrvatska narodna stranka je u Slunju i Krnjaku imala izborne skuštine na kojima je izabrano novo vodstvo ovih ogranaka. Javljaju da je za predsjednika podružnice u Slunju Đanluka Obrovac, koji je ujedno i HNS-ov kandidat za gradonačelnika Grada Slunja.

HNS će u Krnjaku voditi Magdalena Mačešić, dok iz HNS-a navode da su na obje skupštine bili predstavnici stranke, predsjednik ŽO Zvonko Spudić i predsjednica karlovačke podružnice, inače kandidatkinja za županicu Marina Novaković Matanić. 

HNS se i u ovim sredinama priprema za lokalne izbore na kojima u Karlovačkoj županiji u većini mjesta izlazi po prvi put samostalno.

 • – Glavni cilj HNS u Karlovačkoj županiji u sljedećem razdoblju biti će izrada nove političke platforme građansko-liberalnog centra s jednim modernim, primijenjenim politikama koje se ne bave populističkim mazanjem očiju javnosti nego odgovaraju na konkretne izazove vremena koja su ispred nas, kažu HNS-ovci.

  KAportal.hr

   

 • Jedan komentar

  1. Lokalni HDZ na koljenima 😉
   Mislim da uz ovakvu oporbu uopće i ne moraju u kampanju.

  Odgovori