KAportal Hladno pivo, riječki bubnjar Jan Šokčević i domaći rockeri sljedećeg petka na humanitarnom koncertu na Sceni | Karlovački informativni web portal

Hladno pivo, riječki bubnjar Jan Šokčević i domaći rockeri sljedećeg petka na humanitarnom koncertu na Sceni

Odlična glazbena večer uz višesatnu zabavu do sitnih sati očekuje Karlovčane u petak, 16. veljače – sve to s humanitarnom komponentom. Riječ je o velikom humanitarnom koncertu na Maloj sceni Hrvatskog doma, koji je namijenjen za osiguranje ABA terapije u Karlovcu. Nastupit će punk-rock legende Hladno pivo, mladi riječki bubnjar Jan Šokčević te domaće rock snage – Nipplesi i The Stack Shots.

ABA (Applied Behavior Analysis) terapija je znanstveno dokazana metoda kojom se može pomoći djeci s autizmom i drugim poremećajima u razvoju, te ima za cilj naučiti dijete ponašanju koje će mu pomoći u svakodnevnom funkcioniranju. Pokazalo se da ABA terapija poboljšava funkcioniranje djeteta razvijajući društveno prihvatljive obrasce ponašanja, te njegove govorne i kognitivne vještine.

Organizator koncerta je udruga Zvončići, jedina udruga u Karlovačkoj županiji koja pruža rehabilitaciju djeci s najtežim teškoćama u razvoju. I ulaznice koje u pretprodaji koštaju 60 kuna možete zasad nabaviti u prostorijama udruge (Trg sv. Franje Ksaverskog 2), od 8 do 16 sati ali i na drugim prodajnim mjestima u gradu. To su, javljaju iz Zvončića, karlovački kafići Ziggy i Kaktus, te trgovina Mozaik na Korzu. Ukoliko ostane karata moći će se kupiti i na dan koncerta na Maloj sceni HD.

  • KAportal.hr

  • Odgovori