KAportal Hit predstava Tvornice smijeha "Vesele žene Hrvatske" gostuje u POU Duga Resa, izvukli smo i dobitnice ulaznica | Karlovački informativni web portal

Hit predstava Tvornice smijeha “Vesele žene Hrvatske” gostuje u POU Duga Resa, izvukli smo i dobitnice ulaznica

Najavljujemo gostovanje hit predstave Tvornice smijeha “Vesele žene Hrvatske” u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u srijedu, 23. siječnja u 20 sati! Ujedno vam i poklanjamo 2×2 ulaznice – sve što trebate učiniti je podijeliti objavu s Facebook stranice KAportala ili Dugaresa.neta i imati malo sreće! 

Najviše sreće imale su Ruža Jozić i Mateja Matičić!

O PREDSTAVI:

 • Pet situacija, dva grada, jedno selo, deset žena, a samo dvije glumice! Iza naslova koji podsjeća na naslov glasovite Shakespeareove komedije, krije se domaći humor scenarista Matka Elezovića i režija Frane Marije Vranković. U svom nagrađenom komadu Elezović pokazuje kratke inserte iz svakodnevnog života pet žena iz naših krajeva. Dvije glumice utjelovljuju desetak uloga, odnosno tipova hrvatskih žena, tražeći odgovore na pitanje koliko smo zapravo određeni sredinom u kojoj živimo i koliko malograđanština, snobizam i primitivizam imaju veze s geografskim porijeklom.

  To su čistačice, političarke, majke ne baš sjajnih učenika u školi, snaha i svekrva iz dalmatinske zagore, dubrovkinje čiji su sinovi objavili zaruke i starice što se spremaju na estetsku operaciju!
  Izvrsne komičarke Jadranka Elezović i Matija Prskalo pokazale su da su hrvatske žene lucidne, hrabre, lukavo snalažljive i naravno iznimno duhovite!

  Igraju: Jadranka Elezović i Matija Prskalo

  Cijena ulaznice: 40,00 kn

  Prodajna mjesta:

  •  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) – rezervacije na broj 844-252
  •  Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

  Sponzorirani članak