KAportal Hit horror "Mjesto tišine" u Karlovcu 20. travnja, mališane (ne samo karlovačke) očekuje "Nevjerojatna priča o divovskoj kruški" | Karlovački informativni web portal

Hit horror “Mjesto tišine” u Karlovcu 20. travnja, mališane (ne samo karlovačke) očekuje “Nevjerojatna priča o divovskoj kruški”

Možda i najveći horror hit posljednjih godina “Mjesto tišine”, ubrzo nakon premijere dolazi i u Karlovcu, gdje će biti prikazan u petak, 20. travnja u Domu OSRH Zrinski, s početkom u 20:30 sati. U ovom nadnaravnom, napetom horor trileru uz redatelja i glumca Johna Krasinskog glume i dobitnica nagrade Zlatni globus Emily Blunt, Noah Jupe i Millicent Simmonds.

Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Tjedan dana kasnije, mališane očekuje “Nevjerojatna priča o divovskoj kruški”. I to ne samo karlovačke, budući će osim u Karlovcu film biti prikazan i u Dugoj Resi i Slunju. U Karlovcu i Dugoj Resi film je na rasporedu u subotu, 28. travnja, u 17 sati, dok će u Slunju biti prikazan tjedan dana kasnije, 5. svibnja, također u 17 sati.

  • Život mirno prolazi dok Prugica i Sebastijan ne pronađu poruku u boci u gradskoj luci. Poruku je poslao gradonačelnik koji se javlja s Tajanstvenog otoka gdje je došao do velikog otkrića. Film je snimljen prema istoimenoj dječjoj slikovnici.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori