KAportal Crnogorska hit komedija u Dugoj Resi - "Crnogorac u krevetu" na Valentinovo, mi vam poklanjamo 2x2 ulaznice | Karlovački informativni web portal

Crnogorska hit komedija u Dugoj Resi – “Crnogorac u krevetu” na Valentinovo, mi vam poklanjamo 2×2 ulaznice

U Pučko otvoreno učilište u Dugoj Resi dolazi još jedna hit komedija i to na samo Valentinovo, u četvrtak 14. veljače. Radi se, naime, o predstavi Crnogorac u krevetu autora Peđe Šuškavčevića.

Crnogorac u krevetu najgledanija je crnogorska komedija svih vremena, predstava koja se izvodi već deset godina i čija je gledanost veća sada nego u vrijeme kad je nastala. To je klasična komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima i na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život prosječnog crnogorskog bračnog para, prikazan prema klasičnim stereotipima o Crnogorcima.

Početak predstave je u 20 sati, a cijena ulaznice 50 kuna. Ne propustite predstavu za koju se traži karta više…

  • A ako budete imali malo sreće na predstavu možete i besplatno – KAportal vam poklanja 2×2 ulaznice, a sve što trebate učiniti je podijeliti ovaj tekst na svom Facebooku (napominjemo da objava treba biti javna, jer u suprotnom nećemo vidjeti da ste podijelili!).

    PRODAJA ULAZNICA – Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) – rezervacije na broj 047-844-252
    Na dan predstave na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka programa.

    KAportal.hr