KAportal Hit animirani film "Ferdinand" stiže u Karlovac 13. siječnja - bit će prikazan u 17 sati u Domu OS RH Zrinski | Karlovački informativni web portal

Hit animirani film “Ferdinand” stiže u Karlovac 13. siječnja – bit će prikazan u 17 sati u Domu OS RH Zrinski

Iako još uvijek čekamo stalno kino, Karlovčani su prošle godine zahvaljujući multimedijalnoj tvrtki Radar i udruzi mladih kreativaca Izvan fokusa imali prigodu vidjeti brojne filmske hitove, neke od njih čak i pretpremijerno, prije većeg dijela svijeta. Već u siječnju očekuje nas novi dugo očekivani filmski naslov, ovog puta namijenjen prvenstveno mališanima.

Riječ je o animiranom i sinkroniziranom filmu “Ferdinand” o omiljenom biku, čije pustolovine brojni ljubitelji prate još od daleke 1938. godine.

Poznat po kratkim crtanim filmovima, koji su mu donijeli i Oscara, “Ferdinand” sada dolazi u dugometražnom izdanju na veliko platno. Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, Carlosa Saldanhe, stiže film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu.

  • Film je na rasporedu u subotu, 13. siječnja, s početkom u 17 sati u Domu OS RH Zrinski, a ulaznice se već mogu kupiti u pretprodaji u turističkoj agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici.

    Spomenimo i kako je za 7. veljače najavljen film “Pedeset nijansi slobodniji”.

    KAportal.hr

  • Odgovori