KAportal Heineken 0.0: Vrhunsko bezalkoholno pivo izvanrednog okusa sa samo 69 kalorija! | Karlovački informativni web portal

Heineken 0.0: Vrhunsko bezalkoholno pivo izvanrednog okusa sa samo 69 kalorija!

Na hrvatsko je tržište je stiglo novo bezalkoholno pivo,ovog puta iz portfelja Heinekena, a naziv mu je  Heineken 0.0. Kako nam javljaju iz tvornice na karlovačkom Dubovcu, riječ je o pivu s 0.0% alkohola, izvanrednog okusa, spravljenog od jedinstvenog Heinekenovog A-kvasca i kvalitetnih prirodnih sastojaka – vode, ječma, slada i hmelja – sa samo 69 kalorija u boci od 0,33 l.

– Nakon nekoliko godina istraživanja i korištenja novih tehnika proizvodnje piva dobiven je optimalan recept za prvo bezalkoholno pivo branda Heineken. Nakon nekoliko godina istraživanja i korištenja novih tehnika proizvodnje piva dobiven je optimalan recept za prvo bezalkoholno pivo brenda Heineken, a rezultat je pivo osvježavajućeg okusa u kojem će moći uživati i najzahtjevniji ljubitelji kvalitetnog piva – i to u bilo kojem dijelu dana, dodaju u kompaniji. 

– Svjesni smo da je bezalkoholno pivo već godinama pod povećalom kritičara koji ga nisu smatrali ‘pravim pivom’. Međutim, s Heinekenom 0.0 ne samo što smo dokazali da bezalkoholno pivo može imati izvanredan okus, nego smo i pokazali da se u njemu može uistinu uživati. Heineken 0.0 mijenja i koncept konzumacije jer je odsad u kvalitetnom pivu moguće uživati i na poslovnom ručku, tijekom radnog vremena, u zračnoj luci, u dopodnevnoj šetnji, poslije treninga, na sportskom događanju i drugim prilikama u kojima to inače nije prikladno ili uobičajeno. Također, osim popularnosti zdravog načina života, raste i tržište prirodnih bezalkoholnih pića, a Heineken 0.0 sa svojih 0.0% alkohola, samo 69 kalorija i prirodnim sastojcima, ovim potrošačima pruža upravo ono što žele“, izjavio je Filip Rabuzin, direktor marketinga Heinekena Hrvatska.

Osim što po prvi puta proizvodi bezalkoholno pivo pod brandom Heineken, kompanija premijerno koristi plavu boju na etiketi. Time se odstupilo od tradicionalne zelene boje, ali se istovremeno jasno odredila razlika između bezalkoholne i alkoholne inačice piva Heineken.

Dolazak Heinekena 0.0 na tržišta diljem svijeta popraćen globalnom TV kampanjom naziva „Ode to Openess“ koja će promicati otvorenost prema novim iskustvima i promjenu percepcije uvriježenih društvenih obrazaca.

Sponzorirani članak