KAportal HDZ potpise skupljao i ispred HS Produkta - Mandić s Vukovićem "nadgledao", slično bilo i kod Tiskare Lana | Karlovački informativni web portal

HDZ potpise skupljao i ispred HS Produkta – Mandić s Vukovićem “nadgledao”, slično bilo i kod Tiskare Lana

foto: FB HDZ Karlovac

Prikupljanje potpisa za kandidature na predstojećim izborima proteklih dana česta je slika na karlovačkim ulicama, najčešća na Gradskoj tržnici, no ispred tvornica mogla bi postati HDZ-ova ekskluziva.

Takvih slučajeva baš i nije bilo ni za jednih izbora, no za ove, lokalne, sve se mijenja pa i mjesta na kojem stranački i nestranački aktivisti “hvataju” potpise građana za kandidature gradonačelnika i župana.

Da su HDZ-ovci upravo to činili ispred HS Produkta, sami su se pohvalili, objavivši i fotografije i zahvalu na potpisima Marku Vukoviću i zaposlenicima tvornice na svojem Facebook profilu.

Suvlasnik tvrtke na tim je fotografijama uz HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Damira Mandića, koji “nadgleda” potpisivanje.

Dan poslije, ali bez kandidata za gradonačelnika – bar ga nema na fotografijama – zahvalili su na potpori i vlasniku Nikoli Hanželu i zaposlenicima Karlovačke tiskare Lana, gdje su također sakupljali potpise.

KAportal.hr

 • 17 komentara

  1. Njima na trznici nije nitko htio potpisati. Ja sam ih pratio njihov stand je bio prazan.

  2. Samo je Ćiril na slici, gdje je Metod?
   Dirljiva je sprega HDZ – a i lokalnih tajkunčića, ruka ruku mije.

  3. Mogli su uzeti direktora Babine gore pod ruku pa skupljati potpise pred odlagalištem otpada!!

   Ili pred ispred Mješovito industrijsko-obrtničke škole Karlovac (MIOŠ) !!

  4. A guzda nadgleda na licu mjesta pa aj ti ne potpiši. Ovo je sprdačina

  5. Hahahaha…ja ne vjerujem

  6. Demokracija na nivou, strašno, kao u Koreji ili potpiši ili…??!!

  7. Da, odlična mjesta za prikupljanje potpisa. Vrlo frekventno i orginalno…Opet su se sjetili nečeg novog u kampanji, bar imamo o čemu raspravljati. Na idućim izborima biti će tu više stranaka s štandovima. Sjetite se samo tko je izmislio u Karlovcu takvu spiku ispred Kauflanda itd. Nedugo poslje toga, svi su na placu. Šteta da i kod ostalih kandidata nema takve domišljatosti i inovativnosti. “Kuća pravde” je na tom tragu, ali šteta kaj je marketing oko toga iznimno slab…

  8. Meni čak i nije to zasmetalo. Išao sam baš doma tada s posla. Oni se bar se ne boje izaći pred ljude, predstavljati se i s njima razgovarati. Di su kandidati ostalih stranaka…? Petračić vodi svoju privatnu firmu, valjda je tako mislio i Grad voditi, iz svog ureda…a bolje da i ne pričamo o ostalima, ponašaju se kao da su već izgubili izbore ili ih namjerno žele izgubiti, ne znam. ( mislim ono prestrašno, probajte si ih predočiti, Novakovićka, zatim kombinacija ISIL-ovca i Skinsa u martama, o PRELUDOJ ekipi u MOSTU, stvarno nemam komentara, a vrh te cirkuske povorke zaokružuje karlovčanin, koji to uopće i nije, Ivan Vilibor Sinčić). Moram i ja osnovati neku stranku, skupljam potpise od danas, možda još i stignem

  9. Hanželu se ne čudim, ali Vuković?
   Znam da im je obojici HDZ sve dao, ali da prisiljavaju radnike da potpišu za HDZ?
   Ovi izbori će biti teška sprdačina, bit će varanja i kod glasanja i brojanja.

  10. Ako su frajeri neka postave štand ispred Alstoma, ili Infosisa, kad su prijatelji.

  11. Ne bi me čudilo da svi ti radnici nakon izbora moraju pokazati mobitel s uslikanim listićem.

  12. apsolutno sve legitimno…zanimljivo bi bilo saznati podatak koliko su potpisa skupili? Bilo bi bolje da su došli i platili gablec za sve. Moj glas dobiju mam…

  13. I onda počasni građanin Karlovca postane Irački šef špijuna koji baš čudno nabavlja oružje kod Ćirila i Metoda

  14. Ovo podsjeća na crnogorski film “U ime naroda” iz 1987. pa kaže:

   U industrijskoj varošici, 1966. godine, jedno preduzeće se ističe dobrim poslovanjem zahvaljujući preduzimljivosti direktora. Čitav kraj se nada prosperitetu i on stiče sve veći autoritet. Ali, ugled ne donosi samo iskreno divljenje ljudi već izaziva i zavist i potrebu da se ospori i uništi takav čovek. Direktorov vozač postaje žiža dramskih zbivanja. Njegovo usamljeno, dosledno i razložno divljenje prema direktoru, njegovo poštenje i dobrota dovode ga u situacije kojima ne zna i ne želi da se prilagodi, niti da odustane.

   kad je film bio prikazan na TV zagreb, najava je bila drugačija i točnija: u malom crnogorskom gradiću, na vrhuncu je staljinistički režim.

  Odgovori