KAportal Na groblju Mala Švarča otvoren "trg ispraćaja" - groblje slabo održavano, pa projekt Zelenila dobio ime "predizborni trg" | Karlovački informativni web portal

Na groblju Mala Švarča otvoren “trg ispraćaja” – groblje slabo održavano, pa projekt Zelenila dobio ime “predizborni trg”

Ljudi su osjetljivi na mnogo toga, a posebno kad su u pitanju njihovi najmiliji kojih više nema. Radi se, naravno, o posljednjim počivalištima koji kad su zapušteni, pružaju vrlo ružnu sliku i postavljaju upitnim pijetet prema preminulima.

Tako je loše održavano groblje na Maloj Švarči revoltiralo i našeg čitatelja koji nam je poslao fotografije kako sad izgleda. 

Kako nam je rekao, neki su se dan predstavnici gradske tvrtke Zelenilo hvalili kako su na tom groblju uredili “trg ispraćaja”. Među mještanima odmah je ovaj projekt dobio naziv “predizborni trg”, a kako nam kaže jedan od njih, nažalost nije prošlo puno vremena da se njihova pošalica i obistini, posebno kad se vidi kako izgleda groblje poviše tog “predizbornog trga”.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori