KAportal GRINfest - prije glazbenog spektakla o kojem svi pričaju, u Dugoj Resi sportski događaj godine na koji se možete prijaviti još danas | Karlovački informativni web portal

GRINfest – prije glazbenog spektakla o kojem svi pričaju, u Dugoj Resi sportski događaj godine na koji se možete prijaviti još danas

Nekadašnji Dani Duge Rese, kojima su se Dugorešani i te kako veselili, a kojima se obilježavao Dan grada, posljednjih godina su se razvodnili, ali ovog ljeta dobivaju novo ruho. Uz pregršt događanja zapravo su uklopljeni u novo osmišljeni „GRINfest 2018“ koji će početi 23. lipnja i trajati sve do 7. srpnja. Većina događanja, osim sportskih, održavat će se u Amfiteatru i Parku dr. Franje Tuđmana, tik uz prekrasnu Mrežnicu.

„GRINfest“ predstavlja sinergiju Duge Rese, prirode i gostoljubivih građana. Festival nudi više od dva tjedna programa ispunjenih bogatim sadržajima, sportom, kulturnim događanjima, folklorom, pjesmom, plesom i dobrom zabavom za sve naraštaje i svačiji ukus. Kako bi na vrijeme uskladili obveze i pronašli dovoljno slobodnog vremena i volje za dolazak u Amfiteatar i uživanje u pojedinim događanjima donosimo detaljan program, a svakako valja izdvojiti da će narednih tjedana u Dugoj Resi gostovati Gibonni, Opća opasnost, Šima Jovanovac te brojni drugi izvođači, a svi programi za građanstvo su besplatni.

Sve počinje novim sportskim događajem 1. Mrežnica Run atletskom utrkom u kojoj mogu sudjelovati svi ljubitelji aktivnog života, a organizator je Sportsko rekreacijski klub ANIMA Duga Resa. Natjecatelji će, ovisno o kategoriji, trčati uz Mrežnicu i ulicama grada, a sve utrke počinju i završavaju u Amfiteatru.

  • Online prijave traju još danas, 17. lipnja do ponoći, a detalje možete pronaći na linku http://dugaresa.hr/mreznicarun/ .

    Utrke će biti organizirane za sve uzraste. Utrka djece vrtićke i predškolske dobi „Pijor“ , utrka osnovnoškolaca „Klen“, utrka na 5.000 metara „Som“ i utrka na 10.000 metara „Štuka“. Za sada je za utrke na 5 i 10 kilometara prijavljeno oko 140 natjecatelja, a zasigurno će ih biti još, pa i uoči same utrke.

    KAportal.hr

  • Odgovori