KAportal Gradonačelnik Ogulina od danas Dalibor Domitrović (SDP) - Poručio da je crvena boja ljubavi i zastave Grada, za čiju će dobrobit raditi | Karlovački informativni web portal

Gradonačelnik Ogulina od danas Dalibor Domitrović (SDP) – Poručio da je crvena boja ljubavi i zastave Grada, za čiju će dobrobit raditi

Primopredaja dužnosti, osim u Karlovcu, danas je obavljena i u Ogulinu, a grad podno Kleka i službeno preuzeo Dalibor Domitrović (SDP).

Dužnost je preuzeo od Jure Turkovića (HDZ), koji je grad vodio posljednje četiri godine.

Domitrović će to činiti u netom započetom mandatu, sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom, te Nevenom Ivoševićem (SDSS), dogradonačelnikom izabranim iz reda srpske nacionalne manjine.

Zahvalivši Turkoviću na iscrpnom izvješću o učinjenom u proteklom mandatu, Domitrović je kazao kako je puno posla započeto, puno odrađeno, a puno treba i završiti”, u čemu dio zasluga ima i oporba jer je ona ta koja kontrolira vlast i pritišće ju da radi još više.

– Nadam se da će tako i buduća oporba raditi prema nama. Malo sam razočaran jer se u kuloarima priča da će Ogulin pocrvenjeti, da dolaze crveni… Crvena je boja ljubavi, zastava Grada Ogulina je crvene boje i moja ekipa će pod tom zastavom i u smislu boje ljubavi, raditi na dobrobit grada i građana Ogulina, najavio je Domitrović, obećavši da će većinu projekata nastojati završiti, a započeti najmanje toliko ili i više.

KAportal.hr

  • Odgovori