KAportal Grad Slunj prodaje deset godina starog VW Passata po sistemu "viđeno - kupljeno" - istaknuta je i najniža cijena | Karlovački informativni web portal

Grad Slunj prodaje deset godina starog VW Passata po sistemu “viđeno – kupljeno” – istaknuta je i najniža cijena

foto ilustracija

Grad Slunj odlučio je prodati svoje službeno vozilo, deset godina starog Volkswagen Passat 2.0TDI. Objavio je javni natječaj te traži kupca po sistemu “viđeno – kupljeno”.

Kako se navodi u natječaju, Passat iz 2008. godine registriran je do ožujka 2019. a istaknuta početna cijena vozila je 34 tisuće kuna. Ponuđena cijena ne može biti niža od početne cijene.

– Vozilo se prodaje sistemom zatvorenih ponuda u stanju “viđeno-kupljeno”. Prodavatelj ne odgovara za stanje vozila ili eventualne nedostatke koji se pronađu na vozilu. Pregled vozila moguć je svaki radni dan u vremenu od 9 do 14 sati do 2. studenog kad se natječaj zatvara. Pregled uz obveznu prethodnu najavu najmanje dan ranije na telefon 047/674-707. Pregledom vozila dopušten je vanjski pregled, pogled u unutrašnjost vozila (kabina i motor). Probna vožnja nije moguća, stoji u uvjetima natječaja.

  • KAportal.hr

  • Odgovori