KAportal Grad Ogulin proveo javnu raspravu o izmjenama prostornog plana - prihvaćena svaka treća primjedba građana | Karlovački informativni web portal

Grad Ogulin proveo javnu raspravu o izmjenama prostornog plana – prihvaćena svaka treća primjedba građana

Grad Ogulin proveo je javnu raspravu o prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana, te je na njoj sudjelovalo čak 196 sudionika, javnopravna tijela, ali i brojne fizičke osobe, njih čak 188.

Primjedbe građana uglavnom su se odnosile na prenamjenu poljoprivrednog zemljišta u građevinskog pa je očekivano i najveći broj primjedbi odbijen. Kako se navodi u izvješću o provedbi javne rasprave, u cijelosti su prihvaćene primjedbe i mišljenja 41 sudionika, primjedbe 90 sudionika nisu prihvaćene.

Djelomično su prihvaćeno primjedbe i mišljenja 65 sudionika u javnoj raspravi. Za razliku od većine primjedbi građana, one pristigle od javnopravnih tijela, njih ukupno osam, su prihvaćene. Radi se o HAKOM-u, Ministarstvu turizma, HEP-u, Gradu Ogulinu, HŽ infrastrukturi, Hrvatskoj agenciji za okoliš i prirodu, Hrvatskim cestama i Ministarstvu obrane.

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Drugim riječima primjedbe su usvojene javnim tijelima i građanima s vezom. Ali se ne smije znati koji su to, radi zaštite osobnih podataka?

    Odgovori