KAportal FRAK imao svoj Dan otvorenih vrata, no posebno iznenađenje i dalje traje - akcijske cijene do 1. studenoga | Karlovački informativni web portal

FRAK imao svoj Dan otvorenih vrata, no posebno iznenađenje i dalje traje – akcijske cijene do 1. studenoga

Dan otvorenih vrata je u trgovinu FRAK na Jelašima privukao velik broj građana, koji su se iz prve ruke mogli upoznati s najnovijim trendovima i novitetima u segmentu grijanja, hlađenja, sanitarija, obnovljivih izvora energije, ugradbene i instalacijske tehnike, te alatima za profesionalne i hobby majstore.

U FRAK-u su najavili posebno iznenađenje, akcijske cijena za programe grijanja, klimatizacije i kupaonica sve do 1. studenog 2017. godine.

FRAK-ovci su posjetiteljima predstavili i svoju uslugu “Ključ u ruke”. U prodajnim salonima FRAK-a kupci mogu uz stručno savjetovanje prodajnog osoblja izabrati opremu za uređenje kupaonice ili ugradnju grijanja i klimatizacije. Izabrana oprema se besplatno dostavlja na kućnu adresu klijenta.

 • – Akcijske cijene naše kupce čekaju sve do 1. studenog, no ono što kupce ponovo vraća u naše prodavaonice nisu samo dobre cijene, već i naše osoblje. Oni su i najzaslužniji da je ovaj Dan otvorenih vrata bio ovako uspješan. Vrijedno su radili na uređenju prodajnog salona i izložbenog dijela. Svima njima bi se zahvalila na tome, naravno kao i svima koji su nas danas posjetili, rekla je direktorica komercijale FRAK-a Andreja Fudurić.

  U FRAK-u podsjećaju da je kod njih moguće osmisliti kupaonicu, raspored elemenata i kombinacije slaganja keramičkih pločica. kupci se u prodajnim salonima FRAK-a mogu posavjetovati s dizajnericom interijera koja izrađuje 3 D projekcije s odabranom opremom. FRAK ima i timove montera koji pod nadzorom inženjera izvode radove u dogovorenom roku. Na izvedene radove tvrtka daje garanciju za izvedene radove u trajanju dvije godine te osigurava servis ugrađene opreme.

  Posjetite nas u našim prodavaonicama!

  PRODAVAONICA 1 – TERMOTRGOVINA
  Jelaši 70, Karlovac
  tel: 047 641 400
  e-mail: info@frak.hr

  PRODAVAONICA 2 TERMOTRGOVINA
  D. Taborište 157/a, Slunj
  tel: 047 777 691

  PRODAVAONICA 3 TERMOTRGOVINA
  Trg Hrvatskih branitelja 4, Karlovac
  tel: 047 658 488
  www.frak.hr

  Sponzorirani članak

  POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

  GDJE SMO?

 • Odgovori