KAportal FOTO, VIDEO Nova zagađenja vodotokova u Ogulinu - kanalima za oborinske vode teče rasol, što je uopće utvrdila inspekcija? | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO Nova zagađenja vodotokova u Ogulinu – kanalima za oborinske vode teče rasol, što je uopće utvrdila inspekcija?

Nastavljaju se kontinuirana zagađenja vodotokova koji vode u ogulinsko jezero Sabljaci, dok lokalni OGportal piše da se unatoč provedenom inspekcijskom nadzoru po tom pitanju nije učinilo ništa.

Naime, stanovnici Sabljak Sela već duže vrijeme trpe nesnosan smrad kiselog zelja i fekalija koji plivaju kanalom za oborinske vode. Na niz adresa mjerodavnih upućeni su upiti i većina je odgovorila da nisu bili upoznati s takvom situacijom te da će provesti nadzor.

Nije poznato što se doznalo, no krajnji rezultati su i dalje isti. OGportalu je dostavljeno nekoliko novih fotografija i video zapis iz kojeg je jako dobro vidljivo kako ostaci zelja i rasola, odnosno sadržaj nečijeg bazena za kiseljenje ponovno teče kanalom za oborinske vode.

Te snimke, s ponovljenim upitom, opet će poslati nadležnim službama, s nadom da će u ovoj godini ipak nešto poduzeti.

  • KAportal.hr

  • Odgovori