KAportal FOTO, VIDEO: Nesreća je bila samo pitanje vremena - svadbeno divljanje na cesti počelo na Korzu, u Mrzlom Polju kaos! | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO: Nesreća je bila samo pitanje vremena – svadbeno divljanje na cesti počelo na Korzu, u Mrzlom Polju kaos!

Samo je bilo pitanje vremena kad će divljanje na cesti svadbenih povorki od Karlovca do Duge Rese završiti na ovaj način.

Naime, oko 19 sati dogodila se prometna nesreća, odnosno sudar dva vozila od kojih je jedan sudionik svadbene povorke, po svemu sudeći netko tko ne bi trebao biti za volanom.

Naš čitatelj snimio je vozača “nabrijanog” Opela koji je već počeo divljati na karlovačkom Korzu, a dalje se samo moglo pretpostaviti što će se dogoditi. I dogodilo se ono najgore.

  • Čitatelj koji je ni minutu prije prometovao prema Karlovcu mimoišao se sa svadbenom povorkom koju je predvodio vozač Opela, vozeći barjaktara.

    – Pri spustu sa Švarče u Mrzlo Polje odvojio se od kolone, naglo je ubrzo, mislim da je u zavoj kod Lole Ribara uletio s barem 120 km/h. U vozilu je bilo barem troje, a možda i četvero ljudi. Iskreno, način na koji je vozač vozio taj automobil dao je naslutiti da će se dogoditi tragedija – priča nam šokirani čitatelj.

    Epilog je pet ozlijeđenih osoba, srećom nema poginulih dok će ipak policija kad odradi svoj posao imati više informacija što se dogodilo na cesti.

    KAportal.hr

    POGLEDAJTE VIDEO…

  • Odgovori