KAportal FOTO, VIDEO Filmska potjera na D-1: Migranti ukrali autobus - policija blokirala cestu, bilo i razbijenih službenih vozila?! | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO Filmska potjera na D-1: Migranti ukrali autobus – policija blokirala cestu, bilo i razbijenih službenih vozila?!

Prava drama je noćas započela u Cetingradu, gdje su migranti ukralI autobus i krenulI prema Sloveniji. Išli su, pretpostavlja se, putem od Cetingrada preko Batnoge i Miljevca, te u Gornjem Nikšiću izbili na Državnu cestu D-1.  gdje je policija blokirala cestu.

Sve se odvijalo kod restorana Pino gdje su ilegalni migranti zaustavljeni, a bilo je i razbijenih policijskih automobila. Po riječima mještana, radilo se o skupini migranta, no iz policije navode da su priveli dvojicu. Što se točno noćas događalo, te kako su uhvaćeni sirijski “Pišonja i Žuga” policija je izvijestila nakon našeg upita.

– Policijski službenici PP Slunj provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, izvijestila je policija.

  • Kako navode, tijekom ranih jutarnjih sati u Pašinom Potoku je otuđen autobus karlovačkih registarskih oznaka. Dok se kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, policijski službenici su ga oko 3.35 sati pokušali zaustaviti u mjestu Kremen. Kako se autobus nije zaustavio, policijski su ga službenici pokušali zaustaviti u pokretu i to uz uključene zvučne i svjetlosne signale. Autobus se zaustavio u Nikšiću te su iz njega pobjegle dvije osobe, nakon čega se nastavio kretati i to unatrag. Tom prilikom autobus je udario u službeno vozilo koje je, lančanom reakcijom, udarilo u drugo službeno vozilo. Policijski službenici su vrlo brzo uhvatili osobe koje su pobjegle iz autobusa i utvrdili da se radi o dvojici ilegalnih migranata, državljanima Sirije. U događaju, osim nastale materijalne štete, nema ozlijeđenih osoba, kažu u policiji.

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Provjerite malo podatke kad pišete, imate Google Maps i sve moguće karte pa vidite da nisu mogli preko Batnoge i Maljevca (piše Miljevac) doći u Kremen i Nikšić. Inače MUP kaže da je sve u redu i pod kontrolom sa migrantima što se baš ne bi reklo po stanju na terenu. Područje od Ličkog Petrovog Sela do Slunja je krcato migrantima, odbačene robe i vrećice na svakoj sporednoj cesti, koriste napuštene i razrušene kuće, nije baš ugodno gljivariti i šetati po šumi.

    Odgovori