KAportal Dugorešanina (33) usmrtio pijani vozač (44) dok je prelazio cestu gurajući bicikl - od siline udarca bicikl odletio na prolaznika | Karlovački informativni web portal

Dugorešanina (33) usmrtio pijani vozač (44) dok je prelazio cestu gurajući bicikl – od siline udarca bicikl odletio na prolaznika

Biciklist koji je jučer smrtno stradao u Dugoj Resi imao je 33 godine, a pogazio ga 44-godišnji vozač automobila koji je po Državnoj cesti D-3 vozio pijan.

Podsjetimo, nova tragedija na našim cestama dogodila se sinoć oko 20.20 sati na Trgu Nikole Šubića Zrinskog i to kad je nesretni biciklist cestu prelazio gurajući bicikl. No nažalost svojoj kući nije stigao jer je naletio vozač “podebljan” s 1,62 promila alkohola u krvi koji ga nije vidio.

– 44-godišnjak je prednjim dijelom vozila udario u 33-godišnjeg pješaka koji je gurao bicikl i prelazio kolnik državne ceste. Tom prilikom bicikl je odbačen van kolnika gdje je udario u drugog pješaka koji nije ozlijeđen, dok je 33-godišnjak smrtno stradao na mjestu događaja, izvijestila je policija nakon obavljenog očevida.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice. Protiv 44-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

KAportal.hr

  • Odgovori