KAportal FOTO GALERIJA Postavljaju se kućice i dodatni ukrasi na promenadi i oko paviljona, sve spremno za karlovački Advent | Karlovački informativni web portal

FOTO GALERIJA Postavljaju se kućice i dodatni ukrasi na promenadi i oko paviljona, sve spremno za karlovački Advent

Obavljaju se završne pripreme za karlovački Advent, koji će od 15. do 30. prosinca na promenadi, oko Glazbenog paviljona, ponuditi Karlovčanima dugo očekivani blagdanski ugođaj, prigodu za ugodno druženje, ali i puno zabave. Očekuje nas, naime, čak 90 događanja u 16 dana, od dječjih predstava i nastupa dječjih i odraslih zborova, preko KUD-ova i tamburaša, pa sve do brojnih jazz, pop i rock koncerata, među kojima su i brojna poznata imena hrvatske glazbene scene, ali i predstavnici sve zanimljivije i kvalitetnije lokalne scene.

Uz to, sve posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda, kuhano vino, čaj, sokovi…kao i bogata ponuda jela, od tradicionalnih poput sarme i bunceka, preko u adventsko vrijeme neizostavnih kobasica, fritula i u posljednje vrijeme sve popularnijih germknedli pa do burgera i BBQ rebarca. Advent će svakodnevno imati i svoju humanitarnu notu, a u planu su i brojna druga iznenađenja.

Danas su postavljane kućice i dodatni ukrasi na prostoru koji će ugostiti prvi pravi karlovački Advent, a kako je to izgledalo pogledajte u foto galeriji Demjana Rožmana.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori