KAportal FOTO GALERIJA Noć muzeja u Srednjoj školi Duga Resa uz zvuke s gramofona, filmove pa čak i najsporije vožnje na Ponyu | Karlovački informativni web portal

FOTO GALERIJA Noć muzeja u Srednjoj školi Duga Resa uz zvuke s gramofona, filmove pa čak i najsporije vožnje na Ponyu

Ovogodišnja Noć muzeja u Srednjoj školi Duga Resa bila je sasvim suprotna većini ostalih: posjetitelji su tamo izložbu razgledali uz glazbu s gramofona, gledali filmove pa se čak i natjecali u najsporijoj vožnji legendarnog Ponya!

– U suradnji s udrugom KA-MATRIX postavljena je instalacija koja se sastojala od televizora koji su miješali signale iz kamere koje je snimala posjetitelje i prethodno snimljenih video zapisa. U kinu su prikazivani filmovi koje su snimili učenici, a posjetitelji su na računalima iz osamdesetih godina prošloga stoljeća igrali igrice. Oni dobre ravnoteže i čvrstih živaca okušali su se u utrci najsporijeg vozača legendarnog bicikla Pony. Održane su radionice holograma, glitch arta i stop animacije. Za sjećanje na ovu noć posjetitelji su mogli dobiti na poklon originalan tisak na majici, torbi ili papiru, kažu u Srednjoj školi Duga Resa.

KAportal.hr

  • Odgovori