KAportal Foginovo na Korani i Otok ljubavi na Mrežnici u Top5 hrvatskih riječnih kupališta po izboru turističkog portala Punkufer | Karlovački informativni web portal

Foginovo na Korani i Otok ljubavi na Mrežnici u Top5 hrvatskih riječnih kupališta po izboru turističkog portala Punkufer

Hrvatski turistički portal Punkufer objavio je svoju listu najboljih hrvatskih riječnih kupališta. Odabrali su pet po njima najboljih kontinentalnih destinacija za ljetno osvježenje, a među njima su i dvije lokacije u Karlovačkoj županiji.

Fotografijama i tekstom tako je predstavljeno Foginovo kupalište na Korani u Karlovcu, kod kojeg se ističu i popratni sadržaji, od malog aquaparka i vaterpolo igrališta do skakaonice ali i beach bara.

Listu pet najboljih nemoguće je napraviti bez barem jednog mrežničkog kupališta, a ekipa portala Punkufer odlučila se za Otok ljubavi u Belavićima, gdje je, ističu u tektu, priroda neponovljiva i idealno je mjesto za bijeg od ljetnih gužvi.

  • Osim ova dva kupališta u našoj županiji, na ljestvici 5 najboljih nalaze se i “Copacabana” na Dravi u Osijeku, “Zibel” na Kupi u Sisku te kupalište na Uni kod Kuljana u Hrvatskoj Kostajnici.

    KAportal.hr

  • Odgovori